30e maj 2014

2014-05-30 | 12:45:03
Hej hjältar. Min blogg sugen just nu, men det är väl bra va? Det betyder att jag har full rulle och det finns så mycket roligare saker att göra än att sitta vid datorn. Nu är det 3 dagars ledig och igår var jag ledig också - hur skönt? Men det är full rulle med hästtävlingar, pojkvännen, fina middagar, partyn, överraskningsfester, grillandet, sol och bad, sovmorgnar och träningar. Hur härligt? 
 
Föresten, kolla på denna - bäst bäst bäst!
 

28e maj 2014

2014-05-28 | 15:04:35
Bild från första doppet samt på james blunt biljetten - jag och grabben ska gå i oktober, hur fett som helst! 
 Skrev förövrigt ett inlägg i fredags som inte verkar komma upp än? Då spenderade jag iallafall förmiddagen i folkparken med Carro & aloveradrycken, efter det blev det tacos i solen med brudarna, storhandling, sol och bad (första doppet) med Carro och Evelina och sen lite hästtävlingar. Härligt! 27e maj 2014

2014-05-27 | 22:15:44
Hoppla! En vecka sedan sist, sedan dess har jag hunnit jobba, kolla på hästtävlingar, badat 2 gånger, solat i parker, ätit paussallad i solen, gjort mitt sista prov, varit i stallet, storhandlat, hängt med grabben (sol-klart, sambolivet) samt hängt med grabbarna i stan och druckit massa öl. Väldigt trevligt!

Idag är det tisdag, jag har påbörjat min sista skolinlämning, blivit tilldelad fina betyg, ätit glass solen, skaffat nytt träningskort samt tränat - world class här kommer jag. Så jävla härligt! Och när jag kom hem hade mannen lagat finmiddag. Hur bäst? 

Nu är jag hemma, som vanligt så sover jag hemma på tisdagar, eftersom att jag jobbar imorgon vid 6.