28e juli 2014

2014-07-28 | 22:57:40
Hej hjältar! Lever ni? Jag har full rulle i mitt 21åriga liv. Var ledig hela förra veckan. Jag och grabben åkte till Västervik för cirkus/bad/restaurang, vi åkte till arkösund för bad/mys/restaurang, jag och grabbarna har hängt på trädgården alldeles för mycket, druckit alldeles för mycket öl, badat och grillat en massa - helt enkelt haft hur trevligt som helst!

Denna vecka är annorlunda, 68 jobbtimmar denna vecka och måndagen började med 10,5h jobb. När jag kom hem bjöds det på en god sallad med min fina familj innan jag skickade hem lite kläder och tog ut hundarna på 1h jogging. Nu sitter jag och dricker kaffe framför Beck med mammi och pappi.

Grabbarna har lan i vår lägenhet i början av denna vecka. Jag bor alltså i jursla fram till onsdag (tänker inte ens försöka sova med dom i samma lägenhet), detta betyder 3 dagar utan min V - det är det längsta vi har varit ifrån varandra sedan i februari. Och jag börjar undra hur folk med distansförhållanden överlever.. 

9e juli 2014

2014-07-09 | 08:27:46
Glöm inte att följa mig på insta: anzelius

Full rulle på torpet, 9e juli och två dagar kvar till min födelsedag. Sjukt opepp på att bli äldre, det har jag iofs varit sedan jag fyllde 17 ungefär. 

Tillbringat de senaste 8dagarna på gymmet, med sambon, med Tilda, i vattnet, på promenader, på jobbet, med Bella, i parker, med grabbarna, på stan, i solstolen, på Ikea, med cillen osv. Juli har helt enkelt varit en riktigt bra månad än så länge. 

Igår tillbringade jag morgonen med grabben, lagade brakfrukost och åt ute på altanen. Sedan drog jag till ågelsjön med Bella och Doris i några timmar innan jag drog till stan med Tilda. Köpte mig en hatt förövrigt - vi tränade också, vilket gick sjukt bra. På kvällen tog jag en kvällspromenad och gick och hälsade på grabbarna lite. Mina dagar är inte så intressanta, därav händer det inte så mycket här på bloggen. Men ibland tittar jag in! 

1e juli 2014

2014-07-01 | 10:38:40
Hej hjärtan. Min blogg är sämst men jag har fullt upp. Har mest kvar den för att det är kul - men försvinner den snart så vet ni varför. Har varit på bråvalla med grabbarna de senaste dagarna och skrattat mig till döds. Jag har även jobbat lite och nu börjar nedräkningen till min födelsedag som är den 11e. Nu jobbar jag tisdag och onsdag. Onsdag blir det även aw med Anton och gänget. As gött! 

Håller även på att kolla lite på resor med min man. Min grabb som är bäst i världen faktiskt.