17e september 2014

2014-09-17 | 10:05:04
Min blogg.se ballar ur totalt just nu. Jag kan inte ens öppna appen i mobilen och det går inte heller att lägga upp bilder via datorn. Sjukt irriterande och jag orkar inte allt krångel på blogg.se. Därför hittar ni mig HÄÄÄÄR nu. Och jag tror att jag kommer bli lite bättre på att uppdatera då oxå. puss 
 
 
 
 
http://ewelina.devote.se/

11e september 2014

2014-09-13 | 10:14:56
Hej söta ni. hoppas allt är bra med er! Sedan sist har jag varit i stallet en hel del - satt igång merlot ordentligt, vilket känns super roligt!! jag har även varit i skolan, varit på stan och fikat med brudarna, hållt i guidning i kolmårdens djurpark, i onsdags var jag och mina 6 grabbar ute och käkade på durkslaget - hur trevligt som helst. Torsdagen och fredagen var hyffsat lugna, tävlade på aragorn igår och efter två super fina rundor slängde han av mig vid näst sista hindret - busfrö! 
 
Nu är det lördag, klockan är 10.10 och jag ska snart göra mig redo för min första jobbdag på nya jobbet som kommer att vara 12.30-18. Sen kommer äntligen V hem, minns inte ens sist vi sov utan varandra - men han är iväg med jobbet fredag-lördag. Får se vad vi hittar på under kvällen. Men nu ska jag dricka upp kaffet och sedan bege mig hem för att städa lite i lägenheten (är hos föräldrarna nu). 

8e september 2014

2014-09-08 | 21:04:39
Spenderade som vanligt dagen på Kolmården - jag och 4 av mina vänner fick veta att vi gått vidare ett steg till att få lärlingsplatsen. Så idag vid 15 tiden hade vi 5 en gruppintervju med djurvårdarna från rovdjur och safari - det är alltså de två ställena som lärlingarna kommer att vara på. Imorgon får vi svaret och imorgon ska jag även hålla i guidning vilket ska bli så himla roligt! 

Imorgon ska även rida på mina ponny-pojkar och köpa godis - antingen för att tröstäta angående att jag inte fick lärlingsplatsen eller för att fira. Men det är imorgon det - nu ska jag och sambon gå ut och gå. Fyfan va mysigt det är med sambolivet hörreni...