30e mars 2014

2014-03-31 | 00:00:25
Hallå kings - livet leker? Det gör det minst sagt här. Jag har haft världens bästa helg tillsammans med världens bästa grabb. Det har blivit matlagning, långa hundpromenader, balkonghäng, restaurang, öl, glass, brunch, släkt, skratt och många fina stunder. Därav har jag inte ens tänkt på bloggen under helgen.

Jag har även hunnit med ponnyn, danslärare jobb, glassmys med hellrin, dans och kvällspromenad med alla djuren och brudarna. Verkligen världens bästa helg. Det suger att somna själv inatt.. 

Och jag är ledsen, men stt uppdatera varje dag nu för tiden är nog inte möjlig.

24e mars 2014

2014-03-24 | 23:11:38
Åh, kollade igenom kalendern en snabbis (hur skulle jag kunna överleva utan den - fattar inte hur folk gör..)
- tröttheten bara sköljde över mig. Det blir en tuff vecka det här.
 
Skola (måndag) tisdag och fredag.
Jobb på hunddagiset tisdag, onsdag och torsdag,
Jobb som danslärare lördag,
Hoppträning på onsdag, markarbetesträning lördag och skogsritt söndag,
Ansvar för båda hundarna fredag, lördag och söndag (dvs minst 4promenader/dag),
Träning på friskis (måndag) onsdag, fredag, lördag, ev söndag,
Träna danskoreografi så mycket som möjligt,
Dans söndag,
Hänga med pojken så mycket jag bara kan,
Träffa mina fina vänner så mycket jag kan,
Lämna in en skoluppgift, jobba på tre andra uppgifter
.. och frösöka ta igen lite sömn. 
 
Skönt som satan att idag var en rätt lugn dag, att de flesta sakerna på schemat är roliga och att efter denna vecka är det bara 1-2 jobbpass/vecka fram till sommaren på hunddagiset(undantag lov). Nu ska jag borsta tänderna och sova. Vi hörs när jag får tid över. 

23e mars 2014

2014-03-23 | 21:06:50
Allt bara rullar på nu hörreni. Hur härligt? Vårsolen är verkligen här - vilket gör jobbet på hunddagiset till världens bästa. Fint väder, motion, glada hundar och fina arbetskamrater - det kan inte bli bättre. Skolan rullar på och den är faktiskt så jävla rolig att ni anar inte. ÅH. Allt känns så himla bra nu! 
 
De ringde även från first camp i veckan, av 4500 sökande så erbjöd de mig ett jobb som barnledare. Förstår ni egoboosten? Dessvärre fick jag tacka nej eftersom att jag för tillfället faktiskt har tre jobb (sjukt stolt!!) Jobbade som danslärare första gången i lördags vilket var SÅ roligt. Alltså barn och dans är verkligen ett vinnande koncept. 
 
Att avsluta veckan med att vakna upp bredvid min fina, rida ut i det fina vädret på ponnyn och få en massa danssolon på danslektionen gjorde den här veckan till den bästa på länge. Jag är så jävla glad. Nu ska jag äta tacos, för 5e gången den här veckan, och sen hoppa in i duschen. Ser fram emot yttligare en supervecka!