25e augusti 2014

2014-08-25 | 23:28:28
Hej hjärtan. Livet rullar på i non-stopp här och jag älskar det. Helgen spenderades nere på hästtävlingar (god mat, fina hästar, V och mina föräldrar), lördagen var det grabbhäng och hela söndagen försvann i en bakisdimma. Idag var det Kolmården 8.30-14, för att sedan gå på utbildning 14-18.45. Så nu är jag expert på allt som har med ansiktsmålningar och ballongfigurer att göra. Nästan iallafall, ansiktsmålning är fan svårt.. 

Efter det drog jag och V och handlade lite mat och lagade oss en riktig brakmiddag som smakse fantastiskt!

Imorgon är det tisdag, Kolmården hela dagen, ta hand om Aragorn och sen eventuellt åka och träna. Onsdag blir det att åka en sväng till hunddagiset, dra med brudarna från klassen till jobbet för att träna på ansiktsmålning och sen ska jag på veterinär besiktning innan ponnyn ska arbetas. Hur taggad på besiktningen? ASA-ASA!!! Eventuellt lite träning där oxå om det hinns med. 

Torsdag blir det skola och sen träna och packa. På kvällen drar jag och grabben till Tylösand och stannar där till söndag. Så jävla skönt att jag spyr.
21e augusti 2014

2014-08-21 | 18:05:20
ingen bra dag. ingen bra dag alls. längtar redan tills nästa vecka - då ska jag köpa träningskort och så sätter nya jobbet igång. behöver komma igång med träningen. sånt mår jag bra av. nu ska jag tycka synd om mig själv någon timme till. och sen ska jag göra sånt som jag mår bra av; jag ska ta en pw med peppande musik i öronen, ta ett långt vamt bad, skriva bucketlist, kolla mer info om volontärresan som komma skall samt planera hösten lite. Inget gör mig fan gladare än att planera. Planera och strukturera, listor på listor. 

20e augusti 2014

2014-08-20 | 18:28:00
Medan jag satt på hästryggen så ringde telefonen - jag fick jobbet!!! SÅ JÄVLA NICE!!!  Den här hösten kommer bli så jävla grym!!