28e februari 2014

2014-02-28 | 22:00:00
Hur söta är inte dessa? Lägg till i tanken att de faktiskt är ungefär lika stora som kaniner och låter som marsvin. Man dör ju tusen gånger om. nuttisar. Men nu är let's dance slut, jag har bölat som en gris. Jag fattar inte vad det är med mig, let's dance och biggest loser - jag grinar som en tönt men att kolla på titanic utan att gråta är ingen konst. Hur sjukt? Jag säger bara HEJA KENZA och HEJA BENJAMIN. Vilka jävla människor. Skulle ha träffat erika nu och haft svullkväll, men skjuter fram det - jag måste dessvärre ta igen lite sömn. 

28e februari 2014

2014-02-28 | 19:36:03
Lite bilder från dagen som faktiskt var så mysig. Fick hänga lite hos bush dog och det var så mysig. De är ju världens sötaste djur typ - hur härligt som helst. Fick sluta lite tidigare också så att jag hann ta ut hundarna innan de kissade inne. Nu har jag varit ute med de, åkt och handlat lite gotte samt slängt i mig en lasange. Nu mår jag illa, ska andas lite innan jag taggar till för let's dance. FATTAR NI. LET'S DANCE. Dör av lycka och jag ska sitta och dregla framför kenza - sådetså! 
 
 

28e februari 2014

2014-02-28 | 07:26:00
FREDAG OCH SOVMORGON. YES. Fick ta bilen idag så kunde sova till sju - kändes för bra för att vara sant när man har gått upp innan sex innan. aja, nu ska jag snart slänga mig i jeepen och glida iväg, ville bara säga godmorgon till er först. Nu gör vi den här fredagen till den bästa möjliga och sedan tar vi helg tycker jag.
 
Mor och far åker till scandinavium idag, så jag tänkte passa på att umgås med mina fina djur som jag inte sätt på hela veckan. När jag kommer hem idag så blir det hundmys och let's dance (YESYESYES!!) fram till 22 tiden då jag drar till min fina erika för att prata hemligheter och få i oss alldeles för mycket tobak och socker. - Man behöver såna kvällar ibland. 
 
Bilderna är från igår och föresten, fina emma kom tvåa i finalen igår - TVÅA!!!! Det är helt sjukt faktiskt, hon är så duktig min brud!