31e januari 2014

2014-01-31 | 17:36:26
Idag tänkte jag faktiskt ta en vilodag från gymmet och träning. Dagens enda träning blir hundpromenaden - faktiskt rätt skönt. Köpte mig även lite godis som jag kan gotta mig med. Men hörreni;
 
ÄNTLIGEN HELG
 
hur fett? Ska ni hitta på något roligt? Jag ska vara med ellinore ikväll och imorgon blir det bomträning med ponnyn för att sedan åka på ett event på By Victoria. Spännande. Jag hoppas på att hinna besöka gymmet imorgon också innan jag ska till anna för melodifestivalsmys, tacos och godis. Hur glad blir man inte när man får en sån fråga? EH JAAA!! 
 
Söndagen blir inte så mycket mer drag där inte, hoppträning med ponnyn, en sväng till gymmet och sedan avslutas den med ett danspass. Blir nog as bra. Hoppas på att kunna klämma in någon fikastund eller en sväng på stan också men det är sånt som märkt. Tänkte under helgen bjuda på lite goa bilder från 2013. Allt från kolmårdenbilder till bara fina minnen. Hur tycker ni att det låter? Aja, ni har inget val - det kommer komma ändå. 

31e januari 2014

2014-01-31 | 17:21:07
När jag kom hem från skolan tog jag ut hundarna på en promenad, mysigt att leka i snön. Hah, jag älskar den här bilden jag knäppte på tuwa. Nej, nu ska jag dansa igenom söndagens dans lite (i mina nya dansskor!!) och sen ska jag ta en powernap innan jag ska träffa hellrin. Jag är helt slut i huvudet efter allt som hänt senaste månaden. 

31e januari 2014

2014-01-31 | 17:17:50
Såhär såg jag ut idag, 8.00 när jag var påväg till skolan för att ha djuren i naturbruket fram tills klockan 11. Därefter blev det tacosmys med tjejerna och en sväng på stan med carro. Så himla skönt att snacka lite strunt och tagga till lite inför våren. 
 
Nu är det bara att hålla tummarna att allt går vägen så tror jag att det kan bli riktigt bra.