22e juni 2014

2014-06-22 | 21:22:42
Åh vad jag älskar sommaren! Och midsommar. Det var jag, Tilda, kelsey, Antons tjej och werns tjej och sen ca 15 grabbar. Dom är så härliga de där grabbarna alltså. PUSS. Hur härligt som helst. Vi gjorde midsommarstång, sjöng snapsvisor, dansade allt för fulla, grillade, spelade kubb, körde beerpong, drack lite till, dansade, skrattade och höll på allt för många timmar. Sån jävla kväll alltså. Åh! Lätt den bästa midsommaren någonsin som sedan slutade i grabbens famn - alldeles för fulla och höga på livet. Jag och grabben har bara slappat hela helgen sen - åkt en sväng till sörping, ätit gott och städat lägenheten. 

Imorgon är det tillbaka till verkligheten - iallafall för några dagar- jobb måndag, tisdag, onsdag och torsdag - men sen kör vi bråvalla. Grabbarna har redan kommit igång med planeringen. Så jävla fett det kommer bli!! 


10e juni 2014

2014-06-10 | 08:41:36
Hej godingar!
Allt bra? Allt är bra med mig! Jobbhelgen är slut, det gick bra och nu är det bara x-antal mer pass kvar. Jobbar ju hela sommaren, men jag hoppas att jag får lite helger ledigt iallafall.

Igår var vi på Kolmården med skolan också, hade liten avslutning med visningar och glass. Super mysigt! När jag kom hem blev det att skicka in sista skoluppgiften och sedan blev det tacos och filmmys. 

Idag är det ingen skola för min del. Ska träffa Anna vid 10 tiden och sola lite och sen ska jag eve,elli och Carro till smultronstället och käka glass innan jag ska träffa Tilda och träna. Ikväll blir det också att åka hem till jursla eftersom att jag jobbar tidigt imorgon. 

7e juni 2014

2014-06-07 | 23:05:29
Åh, det suger att jobba på helger.. Man missar så mycket! Hade planer på smultronstället och gå i djurparken med vännerna. Men inget av det blir av. Igår efter jobbet var det inflyttningsfest och ikväll hängde jag några timmar med grabbarna, men drog redan vid tio-tiden. Åkte hem till jursla till och med, att sova i samma lägenhet som 10 grabbar festar i är ingenting jag ens vill testa. Speciellt inte när klockan står på 6.30 imorgon och jag jobbar till 17. Åh. Det suger att jobba på helger - vilket jag gör nu 828282 helger framöver..